monclerhue

ingen mælk i bryster Jeg ville bare dele, at du ikke er alene for at have fået at vide, at du skal supplere med formel, hvis din mælk ikke kommer ind straks. Ærlig talt er en babys mave størrelsen af ​​en timble, når de er født.  monclerhue De kan ikke passe meget ind i de første par dage (det strækker sig endnu ikke), og den lille mængde kolostrum produceret af din krop er den perfekte mængde til at fylde deres mave.http://monclerhue.nu/ Problemet her er, at når nervøse mødre supplerer eller helt fodrer med formel, indtil deres mælk kommer ind, synes deres legemer, at der ikke er nogen baby at fodre, og så når mælken kommer ind, kan den stoppe brat efter en kort tid,Moncler Jakke Til Børn som du oplevet. Hvis du stadig vil amme, skal du have babysygeplejerske, så længe han vil fussing.

Hvis han plejer længere end en time, er det fordi han ikke nok får nok. Stop sygepleje, suppler en lille mængde af formlen, og pumpe, når du er færdig med at fodre i ca. 10 minutter. Gør dette så længe det tager at øge din forsyning. Jeg havde også en c-sektion og havde svært ved at amme. Min lille pige havde ingen interesse i at låse, da jeg endelig fik fat i hende (4 timer efter fødslen).Moncler Jakke Mand Hun skreg bare blodigt mord, og sygeplejersken foreslog at give hende en flaske for tiden. Jeg begyndte at pumpe mens jeg var på hospitalet og håbede at min mælk ville komme ind og ville sprænge hendes interesse. NIX. Min børnelæge kaldte denne nippelforvirring, og nu da hun er næsten tre uger gammel, er der ingen måde at få hende til amning. Jeg pumper kun nok for hende at spise, og ingen ekstra. Jeg ville ønske, at hospitalet ikke havde opfordret hende til at spise fra en flaske, det er meget frustrerende og jeg har lyst til en ammende fiasko. Det er meget stressende og afskrække det meste af tiden. Tænk formel er i den nærmeste fremtid.

For at lave mælk skal du lade barnets sygeplejerske. Hvis han ikke får nok supplement med formel bagefter, men holder pleje ofte. Selvom du ikke kan pumpe meget mælk, betyder det ikke, at din baby ikke får mælk, når du ammer. Jeg ammerede min datter udelukkende i 6 måneder og plejede stadig hende indtil hun var 2 og kunne aldrig pumpe nogen betydelig mængde mælk. Moncler Jakke Rød Sugningen fra pumpen er helt anderledes end en ammende baby. Drik rigeligt vand (lur hele dagen lang, lad dig ikke blive super tørstig) og undgå alkohol for nu (det vil faktisk reducere mængden af ​​mælk du producerer; i senere uger og måneder kan lejlighedsvis glas eller vin eller flaske af øl kan hjælpe din mælk letdown). Kvæle din søde nye baby, og tilbring masser af tideskind på huden, dette vil også hjælpe relaktation sammen. jeg var virkelig bekymret for at fodre ham, fordi jeg ikke havde mælk selv på den fjerde dag. men da jeg begyndte at amme ham dagligt, begyndte min krop at producere mælk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *