monclerjakkeherre

Ingen forme forhindret Den seneste udstilling i Kemp Center for Arts ‘NorthLight Gallery spotlights tre Midwestern State University keramik kunstnere, selv om hver enkelt bryder formen med meget forskellige stilarter.KyoungHwa Ohs porcelænkeramik, inspireret af vand og natur og æstetikken i hendes hjemland i Korea, har en delikat elegance til dem.Og Steve Hilton, som Oh, hænger til naturen i sine keramiske stykker, selvom hans stil ikke har den raffinerede touch. monclerjakkeherre Hans squatty, chunky, jordiske tekande og beton som væggeholdere giver dette show sin tekstmæssige interesse.

“Repetition” åbnet fredag ​​i Kemp. Moncler Dame Jakker En reception for kunstnerne vil være 15. maj i forbindelse med åbningen af ​​”Art on the Green” skulptur invitational.”Hvor som helst jeg er, jeg plejer at se efter en sø, en flod eller et hav. Vand gør mig bare tilpas,” sagde Oh af hendes vand inspireret, en med natur keramik stykker.http://monclerjakkeherre.nu/ For Oh handler det om naturens lokke i sine kunstliltende, æteriske, flydende, elegante porcelænstykker, der afspejler den traditionelle koreanske kultur i hendes hjemland sammen med den vestlige moderne stil.

De fleste af de keramiske stykker i showet ligner kurvede blomster tilsyneladende fremkommer ud af lily pads.Der er “Lure of the Nature No. 7”, en trompetformet krukke med en bølget kantet åbning, der sidder på toppen af ​​en liljeplade som base. “Lure of the Nature No. 4” er et lignende arbejde med en blomsterlignende form, Moncler Baby Jakke der ser ud som om det drypper vand på bunden. Det holdes op af vandige hænder af slags, der forbinder blomsten til bunden af ​​stykket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *