xn--monclerjakkemnd-9lb

“Med det meste af mit arbejde får jeg ideen fra naturen som vand eller blomster, men det (det grundlæggende tema) ændrer sig lidt,” xn--monclerjakkemnd-9lb sagde hun afhængigt af hendes miljø.Siden hun har været i Texas, sagde hun, at hendes to-del keramik genstander lilypuden som base toppet af en blomst eller skål eller et andet skib er ændret fra at ligne to separate stykker, som i tidligere værker. http://xn--monclerjakkemnd-9lb.nu/ Disse seneste værker har mere bevægelse, sagde hun.

“Og jeg har gjort mere harmoni med topstykket og bundstykket.”Åh, hvem er fra Sydkorea, flyttede til USA for et årti siden.Før hun kom til MSU, hvor hun er en kunstner i bopæl, der lærer efteruddannelsesklasser, levede  Moncler Damejakke Oh i Illinois, såvel som Massachusetts, Kansas og New York. Jeg lavede tøj, “sagde hun, men så tilføjede hun den fine kunst til sine studier og ændrede hendes store til at blive potter.”Jeg tror, ​​at når jeg arbejdede med stofferne, kunne jeg virkelig lide drapering. Jeg kunne ikke lide lige linjer, men flydende linjer.”

Hun malede også og bemærkede, at hendes oliemalerier blev bundet sammen af ​​vandtemaer. Så at kærlighed til flydende linjer i mode og vandtemaer i hendes malerier har udviklet sig gennem årene og ført til hendes stil af keramik. Moncler Kort Jakke Det var lidt af en stor opgave,” sagde hun og forsøgte at udtrykke tanken om vandet glidning og streaming i noget som ikke-strømmer som ler.Hun gør det ved valg af medium et raffineret porcelæn de mælkefulde, klare farver, hun bruger og flyder linjer markeret i porcelæn, der giver hende stykker bevægelsen hun elsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *