xn--monclerkbenhavn-dub

Men det er højst sandsynligt hendes konkurrencedygtige ånd og konfronterende karakter, der gør hende til at takle sin frygt snarere end at løbe fra dem.  xn--monclerkbenhavn-dub Det er den lidenskabelige personlighed, der gør hende til at dykke ind i denne ting kaldet kunst med en særlig glæde.Og Moller har relished i mange kunstgenrer gennem årene.

Hun er kendt for sine kommissioner af lunefuldt portrætter, som den udsmykkede “Elvis er i bygningen” af en flamboyant Yorkie. Moncler Pigejakke Hun har malet roosters, geder og kaniner. Hun har tacklet glasværk. http://xn--monclerkbenhavn-dub.nu/ Faktisk dekorerer hendes vinduespanel af en bille Gavebutikken på Kemp Center. Hun har lavet landskaber og danset omkring fotografering også.Men for “Gentagelse” er det Moller’s keramik, der får spotlyset.

Hendes bachelor i kunsteksamen fra MSU inkluderer en vægt i keramik.”Jeg var bare en af ​​de 2 D, 3 D mennesker”, Moncler Lans Jakke sagde Moller, hvis “Hungry Brothers” serie af keramik giver en følelse af sjov til showet.De mere udsmykkede af “Hungry Brothers” -værkerne er “Hungry Brothers No. 4”, af to hunde med modsatte personligheder, hver på toppen af ​​guldpussede puder, der sidder oven på podier. Udskåret på podiet under hunden til venstre: “Velmodnet (sultende) Hungry Brother.” Under hunden til højre står det: “Den sultigste (Grådende Gut) Hungry Brother.” Det er denne bror med et toothy, selvfornøjeligt smil på hans ansigt, hvem vogter en bunke af knogler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *