monclertilbud

Ingen penge elendighed for MLA’er Liberaler i et fritfald og provinsvalget 10 måneder væk forlader en række MLA’er politik.http://monclertilbud.nu/  Mens det altid er beundringsværdigt at se, at mænd og kvinder tager en aktiv rolle i den demokratiske proces, er det faktisk en beslutning, monclertilbud der ofte betaler lukrative udbytte langt ud over alt, hvad en arbejdsstiv vil opleve.Ifølge de canadiske skattepligtige føderationsfigurer vil Dave Hays 12 år på kontoret give ham en årlig pension, der starter på 47.600 dollars, når han bliver 65 og klatrer til 62,900 dollars, når han bliver 80 år.

CTF estimaterne Kevin Krueger vil nyde en årlig pension på 87,700 dollars, når han bliver 65, en som vil stige til 115,700 $,Moncler Sommerjakke Herre når han bliver 80. Alt det i 17 år på kontoret. MLA pensionsplanen er faktisk forgyldt som skattepligtige chip i $ 4 for hver dollar, som MLA bidrager.I 2007 vendte Campbell imidlertid sin position tilbage og bragte en genopladet pension tilbage.

Politiske pensionsplaner på de provinsielle og føderale Moncler Vindjakke niveauer er en skændsel og gør ikke noget for at imødegå opfattelsen (som er virkeligheden), der går ind på den politiske arena, er vejen for at sætte dig op for livet, med din pension finansieret godt af skatteydere, der knap nok kan få ved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *