monclerudsalg

Ikke flere tidlige afstemningssteder i kirker Sep 20: Få fyrværkeri i første Texas guvernørens debat Sep 1: Wendy Davis stopper kampagne i El Paso, lover at kæmpe for gennemsnittet TexansAug 5:monclerudsalg Claudia Ordaz har første byrådsmøde som District 6 repræsentantJul 20: Claudia Ordaz valgt som ny repræsentant for El Pasohttp://www.monclerudsalg.nu/ City Council District 6 Jun 23: El Paso City Council race: Ordaz leder i District 6 kampagne fundraisingJun 15: Texas valg: En stor shakeup i Davis lejr som gubernatorial hopefuls prepareTexas Tribune.

I CD 23 er der set fordele for både Gallego og HurdMay 27: County kommissærvalg: Stout nederlag Lewis i afløbNorma Chavez indrømmer Cesar Blanco i District 76 afstødning valg County Clerk Delia Briones hæmmer forud for tidligere medarbejder Valerie SanchezPolitikken ligner den, der blev vedtaget af El Paso Rådet i 2011,Moncler Vinterjakke Mænd  og det behandler klager relateret til stemningssteder på ikke-offentlige steder, sagde County Dommer Veronica Escobar. Escobar er også formand for valgkommissionen. Nogle af afstemningsstederne afholdes i kirker, som har været årsag til bekymring for nogle vælgerne, sagde Escobar.

Ecobar sagde offentlige og kommercielle rum er åbne for alle, og folk ville føle sig mere komfortable at gå ud og stemme.  Moncler Vinterjakke Damer Dette ville gøre valgprocessen mere retfærdig,” sagde hun. Kommissær Sergio Lewis anmodede om en liste over de ændringer, der blev foretaget på de tidlige og mobile afstemningssteder, der skal forelægges før kommissærdomstolen. Kommissærretten godkender sædvanligvis det tidlige og mobile afstemningssteder omkring to måneder før et valg. David Marcus, præsident for Join Us for Justice, El Paso-kapitlet af amerikansk United for separation af kirke og stat, sagde, at han ikke har nogen problemer med afstemningssteder i kirker. Han sagde, at problemet kommer på plads, hvis en bestemt kirke forsøger at bruge sin placering til at påvirke vælgerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *